JA slide show

Όροι χρήσης

Αποστολή

Η αποστολή της παραγγελίας σας   πραγματοποιείται  σε συνεργασία με  εταιρεία  ταχυμεταφορών  ( courier )

Χρόνος παράδοσης

Οι παραγγελίες  παραδίδονται  συνήθως  σε   1-6 εργάσιμες  ημέρες, ανάλογα με τον προορισμό και εφόσον το προϊόν είναι διαθέσιμο.

Ενδεικτικές τιμές μεταφορικών

 Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες 85ευρώ και άνω και βάρους (πραγματικού ή ογκομετρικού) έως 4 κιλά για ολόκληρη την Ελλάδα. Εάν η παραγγελία ξεπερνά τα 4 κιλά θα υπάρχει τηλεφωνική συνεννόηση.

Σημείωση: Κατά την αποστολή της παραγγελίας σας θα βλέπετε χρέωση του ποσού των μεταφορικών. Αυτό γίνεται λόγω σχεδιασμού της σελίδας. Εφόσον η παραγγελία σας ξεπερνά τα 85ευρώ δεν θα υπάρχει χρέωση εξόδων αποστολής.

Για παραγγελίες έως τέσσερα κιλά (πραγματικού ή ογκομετρικού βάρους) τα μεταφορικά έξοδα ανέρχονται σε 4,95 ευρώ, προσθέτοντας 1.25 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό, ανεξαρτήτως περιοχής.
Τα  έξοδα αντικαταβολής  συμπεριλαμβάνονται στο παραπάνω ποσό.

Τα έξοδα αντικαταβολής  δεν χρεώνονται  εφόσον  η πληρωμή  γίνει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό  και  υπάρξει  σχετική  ενημέρωση  από τον πελάτη.

Τα έξοδα αποστολής για πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ανέρχονται στα 4.5 ευρώ για παραγγελίες έως δύο κιλά, πορσθέτοντας 1.30ευρώ για κάθε εξτρά κιλό. Για δυσπρόσιτες περιοχές, τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 8.5 ευρώ για παραγγελίες έως δύο κιλά, προσθέτοντας 1.30ευρώ για κάθε εξτρά κιλό.

Για αποστολές στην Κύπρο η χρέωση ανέρχεται στα 20€ για τα πρώτα 2 κίλα.

Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών θα υπάρχει συνεννόηση πριν την αποστολή.

Τρόποι πληρωμής

 1. Με αντικαταβολή
 2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
 3. Με χρήση πιστωτικής κάρτας. Στην περίπτωση  πώλησης με χρήση πιστωτικής κάρτας
  (paypal) τα μεταφορικά κοστίζουν  9.00  ευρώ ανεξαρτήτως  προορισμού.

Εγγύηση
Η Αρμός Hobbies δεν παρέχει καμία εγγύηση ούτε για την ποιότητα, ούτε για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό, ούτε εγγυάται την ασφάλεια και την προστασία των χρηστών των προϊόντων αυτών. Τέτοιες εγγυήσεις παρέχονται, εφόσον παρέχονται, μόνο από τους κατασκευαστές και οφείλετε να ενημερώνεστε σχετικά από την συσκευασία του προϊόντος. Οποιαδήποτε τηλεφωνική ενημέρωση τυχόν γίνει από εκπρόσωπο της Αρμός Hobbies σχετικά με εγγυήσεις κατασκευαστών γίνεται απλά και μόνο προς διευκόλυνσή σας και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση εγγύηση της Αρμός Hobbies

Ανωτέρα Βία
Η Αρμός Hobbies δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της Αρμός Hobbies ή οφείλονται σε ανωτέρα βία.

Υπαναχώρηση, Επιστροφές Προϊόντων και Δικαιώματα Καταναλωτών
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων που παραλαμβάνετε, την ποσότητά, το είδος τους και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα εγκαίρως (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).
Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να γίνει και με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού που θα γνωστοποιήσετε στην Αρμός Hobbies έγκαιρα και εγγράφως.

Καλάθι αγορών

VirtueMart
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Πληρωμή και με πιστωτική κάρτα μέσω paypal

paypal_logos

warning Όταν επιλέγεται να πληρώσετε με PayPal, παρακαλείσθε να επικοινωνείσετε με το κατάστημα για τα κόστη αποστολής και για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. 
Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν αποκλειστικά τις παραγγελίες μέσω του e-shop!

Βρείτε μας επίσης

facebook_32x32 google-youtube-32

Σχόλια Πελατών

 • Γνώρισα το κατάστημα Αρμός από κοντά στη Χειροτέχνικα και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις συμβουλές και την εξυπηρέτηση! Το κατάστημά σας είναι γεμάτο υλικά και ιδέες!! Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τις παρουσιάσεις!! Ελπίζω να τα πούμε από κοντά πάλι στην επόμενη Χειροτέχνικα. Βασιλική Κωνσταντοπούλου
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Tips...

 • Προστασία κατασκευών
  Λουστράρετε τα αντικείμενα που ζωγραφίσατε ή διακοσμήσατε με την τεχνική του decoupage και μετά χρησιμοποιήστε τα άφοβα.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4